Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας καλωσορίζει στην οικογένεια του τα νέα μέλη - δόκιμους διαιτητές , οι οποίοι παρακολούθησαν και περάτωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις της σχολής διαιτησίας 2019 .

1. ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ
2. ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΑ
3. ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4. ΖΕΡΒΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
5. ΜΕΣΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
6. ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
7. ΠΟΥΛΙΚΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
8. ΡΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ 
9. ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Τα μαθήματα της σχολής ( θεωρητικά - μηχανικής διαιτησίας ) πραγματοποιήθηκαν υπό την  επίβλεψη του μέλους μας διεθνή κομισάριου και καθηγητή διαιτησίας FIBA ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΑΝΑΤΖΗ και συμμετείχαν όλοι οι αξιολογημενοι διαιτητές εθνικών κατηγοριών μεταλαμπαδεύοντας ο καθένας τις δικές του γνώσεις και εμπειρίες στους νέους συναδέρφους 

Οι εξετάσεις πραγματοποιηθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Σ.Σ. Κατερίνης παρουσία του Ειδ. Γραμμ. και αρμοδίου περιφερειάρχη της Ο.Δ.Κ.Ε. Παντελή Ελευθεριάδη και του Επίτιμου Πρόεδρου του Συνδέσμου και πρώην μέλους της Ο.Δ.Κ.Ε. Δημήτρη Πόδα .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο αθλητικό σωματείο  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΡΧΕΛΑΟΣ και στους προπονητές του , Τοπούζη Αθανάσιο - Ξηρομερίτη Χρήστο - Χατζηιωάννου Στέλιο , οι οποίοι μας διευκόλυναν τόσο στα πρακτικά μαθήματα της σχολής όσο και στις αγωνιστικές εξετάσεις με τη συμμετοχή αθλητών του συλλόγου .

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους νέους μας διαιτητές , ΥΠΟΜΟΝΗ και διαρκή προσπάθεια !!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου