Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/01/17 στα γραφεία του Συνδέσμου η πρώτη μηνιαία συγκέντρωση για τη νέα χρονιά και παράλληλα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών για το 2017 .
Αρχικά έλαβε χώρα η τακτική Γ.Σ. με θέματα ημερήσιας διάταξης τον Οικονομικό και Διοικητικό Απολογισμό , την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής , τα οποία εγκριθήκαν ομόφωνα από το σώμα .
Το κυριότερο θέμα της ημερησίας διάταξης ήταν η ανάδειξη του μη ενεργούς μέλους μας – εκλέκτορα στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΟΔΚΕ , οι οποίες θα λάβουν χώρα στην Αθήνα στις 05/02/17 .
Όλα τα παρόντα μέλη ομόφωνα επέλεξαν κατόπιν προτάσεως του Δ.Σ. , τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου ΠΟΔΑ ΔΗΜΗΤΡΗ , ως αντιπρόσωπο του Συνδέσμου στις εκλογές της ΟΔΚΕ .
Στο περιθώριο της ΓΣ συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχόλησαν τα μέλη με αφορμή την ολοκλήρωση του 1ου γύρου των πρωταθλημάτων .
Ιδιαίτερη τιμή για το Σύνδεσμο μας ήταν η παρουσία του Προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΜ , του συντοπίτη μας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ , καθώς και του μέλους της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ ΤΑΝΑΤΖΗ ΓΙΩΡΓΟΥ .
Παρόντα ήταν και τα νέα μέλη της Σχολής Διαιτησίας 2017 , τα μαθήματα της οποίας θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή 27/01/17 .






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου