Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2016



Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη μηνιαία συγκέντρωση για το νέο έτος του Συνδέσμου μας καθώς και η καθιερωμένη Κοπή της Βασιλόπιτας .
Η συγκέντρωση είχε την μορφή μινι σεμιναρίου – επεξήγησης των κανονισμών και των αλλαγών τους από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Διεθνή Διαιτητή Πέτρο Παπαπέτρου και τον  τέως Διεθνή Διαιτητή και νυν παρατηρητή Α1 Τανατζή Γεώργιο.
Συζητήθηκαν πολλά θέματα κανονισμού – μηχανικής – διαχείρισης αγώνος καθώς και πειθαρχικού ελέγχου .
Ακολούθησε η απονομή των διπλωμάτων στους νέους συναδέρφους οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη σχολή 2015.
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου τους καλωσορίζουν και τους εύχονται καλές διαιτησίες .Οι νέοι συνάδερφοι είναι οι ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ – ΚΟΡΜΕΝΤΖΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ – ΦΕΛΕΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΣΙΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Τα διπλώματα παρέδωσαν στους νέους διαιτητές παλιές δόξες του Συνδέσμου μας , κομισάριοι σήμερα , ΠΟΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΤΑΝΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΒΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της Βασιλόπιτας από τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Πόδα Δημήτρη , η οποία για συμβολικούς λόγους ήταν φέτος δική του προσφορά  .
Το φλουρί έμελε να “πέσει “ στο Σύνδεσμο , κάτι πολύ συμβολικό και συγκινησιακό καθώς από το Σεπτέμβριο μέχρι τώρα μέλη μας είχαν περιπέτειες με την υγεία τους .
Αρχικά ο Σταύρος Ταρενιδης ,ο οποίος λόγω δισκοκηλης υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση τον περασμένο Σεπτέμβριο .
Στη συνέχεια ο Σταύρος Ευφραιμιδης ο οποίος υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  τον Νοέμβριο και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης .
Το «κακό» τρίτωσε πρόσφατα καθώς ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου ΠΟΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ,χρειάστηκε να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων και ευτυχώς επανηλθε στα δρώμενα δρυμιτερος .
Όπως επισήμανε λοιπόν και ο Τάκης μας , στη συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του προς όλους μας είναι καλό σημάδι που «τυχερός « της βραδιάς ήταν ο Σύνδεσμος μας .
Ο Γιώργος Σαμαλής απονέμει το δίπλωμα στον Κώστα Τοπαλίδη 

Ο Επίτιμος Πρόεδρος Πόδας Δημήτριος




Ο Πόδας Δημήτριος απονέμει το δίπλωμα στο Γρηγοριάδη Λεωνίδα


Ο Γιώργος Τανατζής απονέμει το δίπλωμα στον ΚΟΡΜΕΝΤΖΑ ΞΕΝΟΦΩΝ
Ο Βάτσιος Νίκος απονέμει το δίπλωμα στο ΦΕΛΕΚΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ
Ο Γιώργος Τανατζής κατά την ομιλία του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου