Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ευχαριστήρια Επιστολή του μέλους μας ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ



Νιώθοντας βαθιά ευγνωμοσύνη, επιθυμώ να ευχαριστήσω από καρδιάς, τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών και προσωπικά τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε, κ. Γεώργιο Χαλβατζάκη, τους κ.κ. Στυλιανό Συμεωνίδη, Κωνσταντίνο Κορομηλά, μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ, τον κ. Νικόλαο Ζαβλανό υπεύθυνο διδασκαλίας κατάρτισης διαιτητών της ΕΟΚ για την αμεσότατη υποστήριξη και συμπαράσταση, στον τραυματισμό μου, που έλαβε χώρα, στον αγώνα της Basket League  Ε.Κ. Καβάλα- Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός στις 30/11/2015.

Επίσης θερμά ευχαριστώ τον πρόεδρο της Καβάλας κ. Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, τον γιατρό της ομάδας της Καβάλας κ. Γεώργιο Τσοκτουρίδη χειρούργο ορθοπεδικό για την άμεση συνδρομή του, τον κομισάριο του αγώνα κ. Αλέκο Σιμητόπουλο, τους συναδέλφους διαιτητές κ.κ. Ιωάννη Φούφη, Ανδρέα Βαρδάλο, Κωνσταντίνο Ξενικάκη, τον παρατηρητή του αγώνα κ. Σταύρο Τσανίδη, τη γραμματεία του αγώνα και τους παράγοντες των ομάδων της Καβάλας και του Ολυμπιακού για το ειλικρινές ενδιαφέρον και συμπαράστασή τους.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσω ένα βαθύ και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους διαιτητές και προπονητές για τις συγκινητικές εκδηλώσεις συμπαράστασης στο πρόσωπό μου.


Με εκτίμηση

Σταύρος Ευφραιμίδης
Διαιτητής Α1 Εθνικής Κατηγορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου