Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015 - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΝΑΤΖΗ



Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 13/02/15 στα γραφεία του Συνδέσμου η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του συνδέσμου , ενεργά και μη . Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Χαλκιδικής Θωμόπουλος Βενιαμίν , ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς Ελευθεριάδης Πλούταρχος , ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΧΕΛΑΟΣ Ποδας Ιωαννης , το μέλος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ Παπαπέτρου Λάζαρος καθώς και ο πολιτευτής του νομού και παλιός διαιτητής Μπέης Δημήτρης .
Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγινε και η πρώτη συνάντηση – γνωριμία με τους υποψηφίους διαιτητές οι οποίοι δηλώσαν συμμετοχή στην νέα σχολή του Συνδέσμου .Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση για την  πολυετή του προσφορά στη διαιτησία και στο Σύνδεσμο του τέως Προέδρου και Διεθνή Διαιτητή Γιώργου Τανατζη , ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι .
Την βράβευση προλόγισε ο Κώστας Ταρενιδης παραθέτοντας τα παρακάτω βιογραφικά στοιχειά
Γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 31/05/1964 .Απόφοιτος του ΤΕΙΘ , Δημοτικός υπάλληλος  στον Δήμο Κατερίνης .
Παρόλο που ξεκίνησε ως αθλητής του στίβου ,στην πορεία τον κέρδισε η καλαθοσφαίριση .Αρχικά ως αθλητής και στη συνέχεια με την προτροπή του Κοκκινα Κωνσταντίνου ως διαιτητής .
Παρακολούθησε τη σχολή Διαιτησίας το 1986 και χρίζεται Δόκιμος Διαιτητής .Το 1990 αξιολογείται στην Γ’ Εθνική , το 1992 στην Β’ και το 1993 στην Α’ .Το 1999 κατόπιν επιτυχών γραπτών και αγωνιστικών εξετάσεων χρίζεται στο ξενοδοχείο CRYSTAL PALACE του Λονδίνου ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ .
Έχει διαιτητεύσει πληθώρα αγώνων τόσο σε τοπικό και εθνικό επίπεδο όσο και σε ευρωπαϊκό .Συμμετείχε ανελλιπώς στις τελικές φάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 όπως επίσης και σε τελικές φάσεις ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων εθνικών ομάδων .
Τελευταίο ματς στην Α1 ήταν ο πρώτος αγώνας της σειράς των play offs μεταξύ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ .Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω και τη συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος της περσινής περιόδου μεταξύ ΠΑΟ-ΑΡΗ στο Ηράκλειο .
Τελευταία του ευρωπαϊκή παρουσία ήταν η συμμετοχή του FIBA EUROPE U18 στο Ικόνιο της Τουρκίας τον περασμένο Αύγουστο
Την τιμητική πλακετα στον Γιώργο Τανατζη παρέδωσε ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Ποδας Ιωαννης .
Δυο ενθύμια διαιτητικά παρέδωσε στον Γιώργο ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ποδας Δημήτριος , πρόκειται για την πρώτη διαιτητική καρτέλα του Γιώργου της εναρκτήριας αγωνιστικής του χρονιάς 1986-87 καθώς και μια φωτογραφία από τις παρθενικές του διαιτητικές εμφανίσεις .
Μετά το πέρας των απονομών προβλήθηκε ένα  βίντεο – αφιέρωμα για τον Γιώργο , επιδιώκοντας σε τέσσερα λεπτά να παρουσιαστεί μια πορεία 28 ετών .
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της Βασιλόπιτας . Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γ.Γ. Ευφραιμιδης Σταύρος , ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγη αξίας 30 ευρώ από το αθλητικό κατάστημα ZIOGAS SPORTS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου