Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Πραγματοποιήθηκε και φέτος για 32η συνεχή χρονιά το Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας για αξιολογημένους Διαιτητές Εθνικών κατηγοριών υπό την αιγίδα της ΟΔΚΕ σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΟΚ .
Το σεμινάριο διεξηχθει σε δυο γκρουπ ,με το πρώτο να απαρτίζεται από τους διαιτητές Α2-Β-Γ Εθνικής κατηγορίας και το δεύτερο από τους διαιτητές Α1 Εθνικής κατηγορίας .
Κύριοι ομιλητές ήταν οι Εθνικοί Καθηγητές και μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ κ.κ. Κορομηλας Κωνσταντίνος και Ζαβλανος Νικόλαος .
Το πρώτο γκρουπ έλαβε χώρα το χρονικό διάστημα 18-22/09/14 στο ERETRIA VILLAGE στην Ερέτρια Ευβοίας ,οπού το Σύνδεσμο εκπροσώπησαν τα μέλη ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ( Α2 ) , ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Γ) , ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ( Γ) , ΧΑΤΖΗΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ( Γ) .
Το δεύτερο γκρουπ πραγματοποιήθηκε το διάστημα 25-28/09/14 στο DIVANI PALACE στην Λάρισα ,όπου συμμετείχαν τα μέλη μας ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ( ΔΙΕΘΝΗΣ ) , ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ( Α1) , ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ( Α1) .
Οι διαιτητές μας περάτωσαν με απόλυτη επιτυχία τις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν ,αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του Συνδέσμου μας .
Μια μέρα πριν τη διεξαγωγή του πρώτου γκρουπ ,πραγματοποιήθηκε στην Ερέτρια η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΔΚΕ . Αντιπρόσωποι του Συνδέσμου ήταν οι κ.κ. Ταρενιδης Κων. Και Σαρακενιδης Βας. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που απασχολούν το χώρο με ιδιαίτερη μνεία στο οικονομικό ζήτημα ,για το οποίο υπήρχε επίσημη ενημέρωση από τον ταμία της ΕΟΚ αναφορικά με την αποπληρωμή των οφειλομενων αμοιβών της περσινής αγωνιστικής περιόδου .
Σημαντική στιγμή για την 34η Χρόνη πορεία του Συνδέσμου αποτέλεσε η αποχώρηση από την ενεργό δράση του μέλους μας Διεθνή Διαιτητή ΤΑΝΑΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ,μετά από σχεδόν 30 χρόνια προσφοράς στο χώρο . Τιμηθηκε σε ιδιαίτερη εκδήλωση κατά τη διάρκεια των εργασιών του σεμιναρίου στη Λάρισα από το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και την ΚΕΔ/ΕΟΚ .
Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς από εμάς , συντέλεσε τα μέγιστα από διάφορα πόστα για να υπάρχει σήμερα το οικοδόμημα που ονομάζεται Σύνδεσμος Διαιτητών Κεντρικής Μακεδονίας .
Μπορεί βέβαια να τερμάτισε ευδοκιμως την ενεργό δράση του , είμαστε πεπεισμένοι όμως ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες και τις γνώσεις του στο χώρο και ειδικότερα στον Σύνδεσμο .
Γεννήθηκε στην Κατερίνη , στις 31/05/1964 .Παρόλο που ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα ως αθλητής του στίβου , τον κέρδισε η καλαθοσφαίριση .Λόγω ενός τραυματισμού όμως ,αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει στο χώρο από το μετερίζι της διαιτησίας .Παρακολούθησε την σχολή του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας και το 1986 χρίζεται Δόκιμος Διαιτητής .Το 1990 αξιολογήθηκε ως Διαιτητής Γ’ Εθνικής , το 1992 ως Διαιτητής Β’ Εθνικής και το 1993 ως Διαιτητής Α’ Εθνικής Κατηγορίας . Το 1999 μετά από εξετάσεις χρίστηκε Διεθνής Διαιτητής FIBA .Τελευταία του αγωνιστική χρονιά ήταν 2013-2014 με ακροτελεύτιο παιχνίδι , το πρώτο της σειράς των PLAY OFFS μεταξύ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ .
Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΔΚΕ ΔΗΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΑΝΑΤΖΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου