Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 07-10-13 έως 11-10-13 το 31-ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών υπό την αιγίδα της ΟΔΚΕ και της ΚΕΔ/ΕΟΚ .Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία .Το Ετήσιο Σεμινάριο της ΟΔΚΕ επέστρεφε μετά από 17 χρόνια στον τόπο όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες .

Το σεμινάριο οργανώθηκε σε 2 γκρουπ , στο 1-ο γκρουπ συμμετείχαν οι αξιολογημένοι διαιτητές Β’ κ Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ,όπου το Σύνδεσμο μας εκπροσώπησαν οι ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ κ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και στο 2-ο γκρουπ όπου συμμετείχαν οι αξιολογημένοι διαιτητές Α1 –Α2 Εθνικής Κατηγορίας ΤΑΝΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ – ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ .
Ο Σύνδεσμος μας παρουσιάστηκε απολύτως προετοιμασμένος καθώς όλα τα μέλη μας περάτωσαν επιτυχώς τόσο το γραπτό όσο και το αγωνιστικό τεστ ,επιβεβαιωντας το υψηλό τους επίπεδο .
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για το γεγονός ότι ο Σύνδεσμος μας για πρώτη φορά από την ίδρυση του το 1982 διαθέτει 4 αξιολογημένους διαιτητές στην Α1 Εθνική Κατηγορία .Την πρώτη τριάδα διαιτητών Α’ Εθνικής Κατηγορίας αποτελούσαν οι ιδρυτές του Συνδέσμου μας ΠΟΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΜΠΙΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΠΕΡΤΣΙΚΑΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ .Την πιο πρόσφατη τριάδα   αποτελούσαν οι ΤΑΝΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ – ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και τώρα πλέον την τετράδα αποτελούν οι 3 προαναφερθέντες μαζί με τον ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ ο οποίος αξιολογήθηκε φέτος από την ΟΔΚΕ κ ΚΕΔ/ΕΟΚ ως Διαιτητής Α1 Εθνικής Κατηγορίας .
Το Δ.Σ. και τα μέλη μας τον συγχαίρουν για την επιτυχία του , η οποία ταυτόχρονα αποτελεί και επιτυχία όλου του Συνδέσμου. Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλές διαιτησίες .
Στο περιθώριο του Ετήσιου Σεμιναρίου ,πραγματοποιήθηκε και η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΟΔΚΕ . Το Σύνδεσμο μας εκπροσώπησε ο Γ.Γ. Ευφραιμιδης Σταύρος .Πέρα του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού ,συζητήθηκαν πολλά θέματα διαδικαστικά κυρίως και έμφαση ιδιαίτερη δόθηκε στο οικονομικό θέμα που ταλανίζει διαχρονικά την Ελληνική Διαιτησία σε όλο το φάσμα των πρωταθλημάτων , τοπικών και εθνικών .
Συνοπτικά οι αξιολογήσεις για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 έχουν ως εξής

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΤΑΝΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΙΕΘΝΗΣ)
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΣ (ΔΙΕΘΝΗΣ)
ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΣΑΡΑΚΕΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου