Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στα γραφεία του συνδέσμου η μηνιαία συγκέντρωση των μελών μας καθώς και η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας .
Η ημερησία διάταξη περιλάμβανε αρκετά θέματα ,τα οποία αναλύθηκαν επί μέρους από τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου .
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πέτρος Παπαπέτρου ενημέρωσε τα μέλη αναφορικά με τις οδηγίες της FIBA σχετικά με το Πειθαρχικό Δίκαιο και τη φιλοσοφία του “GAME MANAGEMENT “ ( διαχείριση παιχνιδιού ) .
Ο Γ.Γ. Σταύρος Ευφραιμίδης ανάγνωσε την αλληλογραφία της Ο.Δ.Κ.Ε. με ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση της ομοσπονδίας να αλλάξει τον τρόπο επιλογής και εξέτασης των υποψηφίων διαιτητών εθνικών κατηγοριών .
Ο ταμίας του Συνδέσμου Κώστας Ταρενίδης ενημέρωσε το σώμα για οικονομικής φύσεως θέματα και πραγματοποίησε την εξόφληση των διαιτησιών της αγωνιστικής περιόδου 2011-12 .
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η βράβευση του μέλους μας ΓΙΑΜΟΥΖΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ , τον οποίο ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να τιμήσει για την πολυετή του προσφορά στη διαιτησία και στο Σύνδεσμο .Ξεκίνησε τη διαιτησία το 1992 ως Διαιτητής Τοπικών Κατηγοριών , το 1997 αξιολογήθηκε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία , το 2000 στην Β’ Εθνική Κατηγορία και το 2009 στην Α’ Εθνική .Αποχώρησε οικιοθελώς και αρκετά νωρίς από την ενεργό δράση , συνεχίζει όμως να προσφέρει στη διαιτησία από το πόστο του Κομισάριου Εθνικών Κατηγοριών .
Τη βράβευση του προλόγισε ο Κώστας Ταρενίδης ,παρουσιάζοντας συνοπτικά το οδοιπορικό του Τέλη στη διαιτησία και την τιμητική πλακετα παρέδωσε ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Πόδας Δημήτριος .
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της Βασιλόπιτας .Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Χαρακλιας , ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγη αξίας 60 ευρώ από το αθλητικό κατάστημα της πόλης μας SPORT 2000 .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου